TripActions
flow-image

De gids van het HR-team om de tevredenheid van zakenreizigers te meten

Deze bron is gepubliceerd door TripActions

De Gids van het HR-team voor het meten van het geluk van zakenreizigers werd gecreëerd om HR-teams te helpen een beter inzicht te krijgen in de impact van reizen op de werknemers van hun organisatie. Door de tevredenheid van hun road warriors te meten, kunnen HR-professionals programma's ontwikkelen om hun road warriors - en hun bedrijf - naar nieuwe hoogten te laten stijgen.Download deze gids voor meer informatie over: Hoe zakenreisprogramma's de algemene werknemerstevredenheid beïnvloeden, Waarom het belangrijk is om uw road warrior-ervaring regelmatig opnieuw te evalueren, Welke vragen HR-teams aan reizigers moeten stellen om het succes van het programma te meten.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën HR-strategie, Leiderschapsstijlen, Verandering leiden, Verandermanagement, Benchmarken, Concurrentiestrategie, Strategische analyse, Strategie opstellen, Teammanagement, Uitvoerend management, Wervingsstrategieën, Prestatiebeheer, Gedeelde diensten, HR-uitbesteding, HR-transformatie, HR-servicelevering, Bedrijfsprocesbeheer, Technologie optimaliseren, Mobiele technologie