intelliHR
flow-image

Een nieuw systeem uitrollen? Probeer deze 5 strategieën om digitale geletterdheid en adoptie te verhogen

Deze bron is gepubliceerd door intelliHR

Digitale geletterdheid is geen vaardigheid, het is een mentaliteit. Het gaat om het vermogen, het vertrouwen en de motivatie van een persoon om met succes door digitale omgevingen te navigeren en ze te gebruiken om het gewenste resultaat te behalen. Bij het uitrollen van een nieuw systeem, of het nu een hulpmiddel of een digitaal instrument is, begint iedereen met nul ervaring.Om ervoor te zorgen dat de lerenden voorbereid zijn om ermee om te gaan, zijn er een aantal strategieën die samen moeten worden gebruikt. Lees het nu om meer te weten te komen.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën HR-strategie, Leiderschapsstijlen, Verandering leiden, Verandermanagement, Benchmarken, Concurrentiestrategie, Strategische analyse, Strategie opstellen, Teammanagement, Uitvoerend management, Wervingsstrategieën, Prestatiebeheer, HR-technologie, HR-software, HR-automatisering, HR-beheer, Bedrijfsmiddelenplanning, Salarisbeheer, HR-analyse, HR-gegevens, HRIS