Glint
flow-image

Toolkit voor het succes van mensen: Welzijn

Deze bron is gepubliceerd door Glint

Het is een enorme uitdaging om in tijden van snelle veranderingen en onzekerheid te waken over de betrokkenheid en het welzijn van de werknemers. De toolkit voor het succes van mensen: Well-Being is een hulpmiddel om organisaties te helpen begrijpen hoe werknemers omgaan met stress en welke ondersteuning zij nodig hebben om succesvol te zijn.Download deze toolkit voor meer informatie over: Enquêtevragen voor werknemers - wat te vragen en hoe prioriteit te geven aan de feedback die het belangrijkst is om inzicht te krijgen in welzijn en de kans op burn-out. , De vier belangrijkste succesgewoonten - een gids voor het versterken van een sterke, mensgerichte cultuur, zelfs in tijden van crisis en onzekerheid., Gespreksleidraad voor werknemers en managers voor een kwalitatief hoogstaande één-op-één communicatie die vertrouwen schept en het welzijn ondersteunt..

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën HR-management, HR-gegevensanalyse, Werkuitbesteding, Extern werkploegbeheer, Absentiebeheer, Leiderschap, Ontwikkelingsmanagers, Communicatie verbeteren, Compliancewetgeving, Bedrijfsethiek, HR-strategie, Leiderschapsstijlen, Verandering leiden, Verandermanagement, Benchmarken, Concurrentiestrategie, Strategische analyse, Strategie opstellen, Teammanagement, Uitvoerend management, Wervingsstrategieën, Prestatiebeheer