Glint
flow-image

Het voordeel van het succes van mensen

Deze bron is gepubliceerd door Glint

Versnelde veranderingen vergen nieuwe manieren van denken en leiding geven. Organisaties die klaar zijn om te slagen in de nieuwe wereld van werk plaatsen mensen in het middelpunt van hun beslissingen en strategie. Download dit eBook voor meer informatie over: Het definiëren van het succes van mensen. Iedereen te helpen het beste uit zichzelf te halen met intrinsieke motivatie en werknemersbetrokkenheid., Het ontdekken van het "waarom" achter succesvolle gewoontes. Het begrijpen van de grondgedachte achter 4 krachtige gewoonten - gesprekken, doelen, feedback en actie ondernemen., Mensen inspireren op alle niveaus van uw organisatie. Ontdek hoe HR de hoeksteen kan zijn voor verandering en iedereen de mogelijkheid kan bieden om succes met mensen te hebben..

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën HR-management, HR-gegevensanalyse, Werkuitbesteding, Extern werkploegbeheer, Absentiebeheer, Leiderschap, Ontwikkelingsmanagers, Communicatie verbeteren, Compliancewetgeving, Bedrijfsethiek, HR-strategie, Leiderschapsstijlen, Verandering leiden, Verandermanagement, Benchmarken, Concurrentiestrategie, Strategische analyse, Strategie opstellen, Teammanagement, Uitvoerend management, Wervingsstrategieën, Prestatiebeheer