ADP
flow-image

People at Work 2023: Een blik op het internationale personeelsbestand

Deze bron is gepubliceerd door ADP

Het gevoel dat werknemers veel van hun werk verwachten, is sterker dan ooit. Ze eisen een beloning die gelijke tred houdt met de stijgende kosten voor levensonderhoud en die hen het gevoel geeft dat hun inspanningen gewaardeerd worden. Ze willen werk dat hun persoonlijk en professioneel voldoening geeft en hun de flexibiliteit biedt die zoveel mensen de laatste jaren zijn gaan verwachten. Ze willen een ondersteunende bedrijfscultuur die streeft naar eerlijkheid en inclusiviteit. En ze verwachten dat werkgevers in hun toekomst investeren via proactieve loopbaanontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

Download voor meer informatie.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Pensioenen, HR-management, HR-gegevensanalyse, Werkuitbesteding, Extern werkploegbeheer, Absentiebeheer, Leiderschap, Ontwikkelingsmanagers, Communicatie verbeteren, Compliancewetgeving, Bedrijfsethiek, Personeel, Werving