side

Privacy en Cookies

Ingangsdatum: november 2023

Inleiding en privacybeleid

Dit privacybeleid regelt de manier waarop Headley Media Technology Division Ltd (bedrijfsnummer 012774219) informatie verzamelt, gebruikt, onderhoudt en bekendmaakt die is verzameld van gebruikers (elk een "Gebruiker") van de website www.hrtechcorporate.be ("Site"). Dit privacybeleid is van toepassing op de Site en alle producten en diensten die worden aangeboden door Headley Media Technology Division Ltd.

Deze pagina informeert u over ons beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van persoonlijke gegevens wanneer u onze Service gebruikt en de keuzes die u heeft met betrekking tot die gegevens.

We gebruiken uw gegevens om de Service te leveren en te verbeteren. Door de Service te gebruiken, stemt u in met het verzamelen en gebruiken van persoonlijke informatie in overeenstemming met dit beleid. Tenzij anders gedefinieerd in dit privacybeleid, hebben de termen die in dit privacybeleid worden gebruikt dezelfde betekenis als in onze Algemene Voorwaarden, toegankelijk vanaf www.hrtechcorporate.be.

Dit document bevat:

  1. Hoe we uw gegevens beschermen
  2. De juridische basis die we hebben voor het verwerken van uw gegevens
  3. Hoe en wanneer we uw persoonlijke gegevens met anderen delen
  4. Soorten gegevens die we verzamelen en hoe we ze verzamelen
  5. Hoe we uw gegevens gebruiken
  6. Uw rechten en voorkeuren onder de algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Hoe we uw gegevens beschermen

Headley Media Technology Division Ltd zet zich in om uw persoonlijke informatie te beschermen en te beveiligen in overeenstemming met de huidige wetgeving en de AVG. Headley Media Technology Division Ltd zal uw persoonlijke gegevens altijd op een verantwoorde en veilige manier verwerken. Persoonlijke informatie die door onze lezers is verstrekt, stelt ons in staat om onze service te verbeteren en de meest geschikte marketing, informatie en service voor gebruikers te bieden. We zullen deze gegevens verwerken op basis van gerechtvaardigd belang in overeenstemming met de AVG. Lezers kunnen zich afmelden voor toekomstige communicatie door zich uit te schrijven voor e-mailpromoties of via e-mail: dataprotection@headleymedia.com

Headley Media Technology Division zet zich in om uw persoonlijke informatie te beschermen en te beveiligen in overeenstemming met de huidige wetgeving van de California Consumer Privacy Act (CCPA) waar van toepassing en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Headley Media Technology Division Ltd houdt zich aan de consumentenrechten van de CCPA:

  1. recht op kennisgeving
  2. recht op toegang
  3. recht om af te zien (of recht om in te stemmen)
  4. recht om verwijdering te verzoeken
  5. recht op gelijke diensten en prijzen

De afdeling mediatechnologie van Headley houdt zich aan de volgende POPIA-principes:

  • verantwoordingsplicht
  • transparantie
  • veiligheid
  • gegevensminimalisatie
  • doelbinding
  • rechten van betrokkenen

In overeenstemming met de nieuwste wetten op de bescherming van persoonsgegevens van consumenten in de VS, houden we ons volledig aan de 13 staten die wetten op de bescherming van gegevens hebben aangenomen:

  • Californië (CCPA)
  • Virginia (VCDPA)
  • Colorado (CPA)
  • Connecticut (CTDPA)
  • Utah (UCPA)
  • Iowa (ICDPA)
  • Indiana (Indiana Consumer Data Protection Act)
  • Tennessee (Tennessee Information Protection Act)
  • Texas (TDPSA)
  • Florida (Florida Privacy Protection Act)
  • Montana (Montana Consumer Data Privacy Act)
  • Oregon (OCPA)
  • Delaware (Delaware Personal Data Privacy Act)

Hoewel elke staat de regelgeving inzake gegevensbescherming op verschillende manieren benadert, zijn de verplichtingen die worden opgelegd en de rechten die worden gecreëerd onder de Amerikaanse wetten inzake consumentenprivacy op veel manieren vergelijkbaar, en Headley Media behoudt het vermogen om zich aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen onder deze (en andere) staatswetten inzake privacy terwijl het de vastgestelde vereisten implementeert.

De wettelijke basis die we hebben voor het verwerken van uw gegevens

De juridische basis voor het verwerken van uw persoonsgegevens is uw toestemming. In bepaalde omstandigheden kunnen we uw persoonsgegevens ook verwerken als Headley Media Technology Division Ltd een gerechtvaardigd belang heeft om dit te doen.

Headley Media Technology Division Ltd volgt het principe van gegevensminimalisatie, waarbij ervoor wordt gezorgd dat de verzamelde persoonsgegevens te allen tijde tot een minimum worden beperkt (Art.5). De Persoonsgegevens die wij verwerken zijn beperkt tot Bedrijfskaartinformatie van bedrijfsmedewerkers die rechtstreeks verbonden zijn met technologie-implementaties en besluitvorming. Er is een uitgebreide beoordeling uitgevoerd, waarbij is vastgesteld dat de persoonsgegevens die wij verwerken de privacyrechten van onze lezers niet onevenredig beïnvloeden. Wij zijn transparant door alle lezers duidelijk te informeren dat wij hun persoonsgegevens verwerken en met welk doel (Art. 13 en 14). Wij zullen ons inspannen om alle gegevens van lezers te allen tijde actueel te houden (Art.5).

Onze Service kan links naar andere sites bevatten die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde klikt, wordt u doorgestuurd naar de site van die derde. Wij raden u ten zeerste aan om het Privacybeleid van elke site die u bezoekt te bekijken. We hebben geprobeerd om de links naar de privacybeleid van derden op onze website te verstrekken waar mogelijk. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de privacypraktijken van dergelijke websites van derden en uw gebruik van dergelijke websites is op eigen risico.

Hoe en wanneer we uw persoonlijke gegevens met anderen delen

Headley Media Technology Division Ltd kan uw persoonlijke gegevens delen om inhoud en diensten van onze sites en diensten van derden die u mogelijk interesseren, inclusief gesponsorde inhoud, te leveren.

Gesponsorde Inhoud en Derden

Headley Media Technology Division Ltd werkt samen met sponsors van derden om een grote bibliotheek met inhoud beschikbaar te stellen aan onze lezers, zoals whitepapers, video's, casestudy's en webinars. In ruil voor toegang tot onze bibliotheek en om inhoud te downloaden, kunnen we u vragen om ons uw persoonlijke gegevens te verstrekken als onderdeel van de registratie en/of uw bestaande gegevens bij te werken.

Zoals eerder vermeld, volgt Headley Media Technology Division Ltd het principe van gegevensminimalisatie, waarbij ervoor wordt gezorgd dat de verzamelde persoonlijke gegevens te allen tijde tot een minimum worden beperkt (Art.5). De Persoonsgegevens die wij verwerken zijn beperkt tot Visitekaartjesinformatie van bedrijfsmedewerkers die direct verbonden zijn met technologie-implementaties en besluitvorming.

We kunnen uw persoonlijke gegevens ook gebruiken om u het aangevraagde aanbod te sturen of om een eerder gedownloade bron op te volgen met aanvullende inhoud en/of andere gerelateerde bronnen waarvoor u heeft gekozen om te vragen. Daarnaast kunnen uw persoonlijke gegevens worden gedeeld met de sponsor en/of sponsors van de inhoud om met u te communiceren over het aanbod, evenals aanvullende producten, inhoud of diensten die voor u van belang kunnen zijn.

Let op: zodra uw persoonlijke gegevens worden gedeeld met de derde partij/sponsor, is hun privacybeleid, inclusief informatie over hoe u zich in de toekomst kunt afmelden, van toepassing op uw persoonlijke gegevens. We hebben geprobeerd om links naar de privacybeleid van derden op onze website te verstrekken waar mogelijk. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de privacypraktijken van dergelijke derden of sponsors.

Verder zullen we ook om uw toestemming vragen om uw gegevens door te geven aan de derde partij sponsor en/of sponsors op het moment van downloaden, waarbij u de mogelijkheid krijgt om ervoor te kiezen uw gegevens niet te delen en uw privacy te beschermen.

Soorten gegevens die we verzamelen en hoe we ze verzamelen

Persoonsgegevens

Tijdens het gebruik van onze Service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die gebruikt kan worden om contact met u op te nemen of om u te identificeren ("Persoonsgegevens"). Persoonlijk identificeerbare informatie kan onder meer omvatten, maar is niet beperkt tot:

  • E-mailadres
  • Voornaam en achternaam
  • Telefoonnummer
  • Adres, Staat, Provincie, Postcode/Postcode, Stad
  • Cookies

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt ervoor kiezen om geen van deze communicaties van ons te ontvangen door de afmeldlink te volgen of de instructies in elke e-mail die we sturen te volgen of door contact met ons op te nemen via dataprotection@headleymedia.com.

Hoe we uw gegevens gebruiken

We kunnen de informatie die u met ons deelt en de informatie die we verzamelen via uw gebruik van onze sites gebruiken op de manieren die hieronder worden beschreven en zoals beschreven op het moment van verzameling. Headley Media Technology Division Ltd gebruikt de verzamelde gegevens voor verschillende doeleinden:

  • Om onze dienst te leveren en te onderhouden
  • Om u te informeren over wijzigingen in onze dienst
  • Om u de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan interactieve functies van onze dienst wanneer u daarvoor kiest
  • Om klantenservice te bieden
  • Om analyses of waardevolle informatie te verzamelen zodat we onze dienst kunnen verbeteren
  • Om het gebruik van onze dienst te monitoren
  • Om technische problemen te detecteren, te voorkomen en aan te pakken

Nieuwsbrieven

We zullen de gegevens die u heeft gedeeld gebruiken om u dagelijkse nieuwsbrieven te sturen waarop u zich heeft geabonneerd. We zullen uw gegevens niet hergebruiken of toevoegen aan marketinglijsten, tenzij u ons toestemming heeft gegeven om dit te doen. We zullen een manier bieden om u af te melden voor elke nieuwsbrief die we naar u sturen.

Privacy van kinderen

Onze Dienst richt zich niet op personen onder de 18 jaar ("Kinderen").

We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van personen onder de 18 jaar. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw Kinderen ons Persoonsgegevens heeft verstrekt, neem dan contact met ons op. Als we ons ervan bewust worden dat we Persoonsgegevens van kinderen hebben verzameld zonder verificatie van ouderlijke toestemming, ondernemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Data-aankopen van derden

Headley Media Technology Division Ltd koopt af en toe marketinglijsten van externe gegevensleveranciers. Deze gegevens kunnen onder meer bevatten:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Zakelijk e-mailadres
  • Zakelijk postadres
  • Zakelijke functietitel / functie

Als er een gegevensaankoop wordt gedaan, kunt u beginnen met het ontvangen van e-mail en telefonische communicatie van Headley Media Technology Division Ltd met betrekking tot uw bedrijfssector / zakelijke interesses zonder dat u ons uw gegevens heeft verstrekt. Als u op enig moment deze updates / communicatie niet meer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden / uitschrijven of een e-mail sturen naar dataprotection@headleymedia.com. We houden ook duidelijke registraties bij van al deze gegevensleveranciers.

Overdracht van gegevens

Uw informatie, inclusief persoonsgegevens, kan worden overgedragen aan - en onderhouden op - computers die zich buiten uw staat, provincie, land of andere bestuurlijke jurisdictie bevinden waar de gegevensbeschermingswetten kunnen verschillen van die van uw jurisdictie.

Als u zich buiten het Verenigd Koninkrijk bevindt en ervoor kiest informatie aan ons te verstrekken, houd er dan rekening mee dat wij de gegevens, inclusief persoonsgegevens, overdragen naar het Verenigd Koninkrijk en deze daar verwerken.

Uw toestemming voor dit privacybeleid, gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie, vertegenwoordigt uw akkoord met die overdracht.

Headley Media Technology Division Ltd zal alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden behandeld en in overeenstemming met dit privacybeleid en geen overdracht van uw persoonsgegevens zal plaatsvinden naar een organisatie of een land tenzij er voldoende controles zijn, inclusief de beveiliging van uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Bekendmaking van gegevens

Als Headley Media Technology Division Ltd betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonsgegevens worden overgedragen. Wij zullen voorafgaand aan de overdracht een mededeling verstrekken voordat uw persoonsgegevens worden overgedragen en onderworpen worden aan een ander privacybeleid.

Wettelijke vereisten

Headley Media Technology Division Ltd kan uw persoonsgegevens openbaar maken in de oprechte overtuiging dat een dergelijke actie noodzakelijk is om:

  • Om te voldoen aan een wettelijke verplichting
  • Om de rechten of het eigendom van Headley Media Technology Division Ltd te beschermen en te verdedigen
  • Om mogelijk wangedrag in verband met de Dienst te voorkomen of te onderzoeken
  • Om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de Dienst of het publiek te beschermen
  • Om te beschermen tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Beveiliging van gegevens

De beveiliging van uw gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van verzending via het internet, of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Terwijl we ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw Persoonsgegevens te beschermen.

Gegevensbeveiliging

We hebben zeer strikte gegevensbeschermingspraktijken op zijn plaats rond de gegevens die worden geëxploiteerd en beheerd binnen het bedrijf. Bovendien is IT-beveiliging altijd een sleutelgebied geweest waar we hebben gekeken om ervoor te zorgen dat gegevens en systemen veilig zijn. We hebben firewalls, antivirussoftware, encryptie en een regel zonder spreadsheets al op zijn plaats op desktop-pc's.

Headley Media Technology Division Ltd implementeert een encryptiebeleid dat essentieel is voor het verminderen van de risico's voor de rechten van de betrokkenen. We gebruiken pseudonimisering, encryptie en minimalisatie, die allemaal erkende technieken zijn in gegevensbescherming door ontwerp.

Behoud van Gegevens

Headley Media Technology Division Ltd zal uw Persoonsgegevens alleen bewaren voor zolang als nodig is voor de doeleinden die in dit Privacybeleid zijn uiteengezet. We zullen uw Persoonsgegevens bewaren en gebruiken voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld, als we verplicht zijn om uw gegevens te bewaren om te voldoen aan toepasselijke wetten), geschillen op te lossen, en onze wettelijke overeenkomsten en beleid af te dwingen.

Headley Media Technology Division Ltd zal ook Gebruiksgegevens bewaren voor interne analyse doeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de veiligheid te versterken of de functionaliteit van onze Dienst te verbeteren, of we wettelijk verplicht zijn om deze gegevens voor langere tijd te bewaren.

Uw rechten en voorkeuren onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als u inwoner bent van de Europese Economische Ruimte (EER), heeft u bepaalde gegevensbeschermingsrechten. Headley Media Technology Division Ltd streeft ernaar redelijke stappen te ondernemen om u in staat te stellen uw persoonsgegevens te corrigeren, wijzigen, verwijderen of het gebruik ervan te beperken.

Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij over u hebben en als u wilt dat deze uit onze systemen worden verwijderd, neem dan contact met ons op.

In bepaalde omstandigheden heeft u de volgende gegevensbeschermingsrechten:

  • Het recht op toegang, bijwerken of verwijderen van de informatie die wij over u hebben. Waar mogelijk kunt u uw Persoonsgegevens direct binnen uw accountinstellingen raadplegen, bijwerken of verwijderen. Als u deze handelingen zelf niet kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen.
  • Het recht op rectificatie. U heeft het recht om uw informatie te laten corrigeren als deze onjuist of onvolledig is.
  • Het recht om bezwaar te maken. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw Persoonsgegevens door ons.
  • Het recht op beperking. U heeft het recht om te verzoeken dat wij de verwerking van uw persoonlijke informatie beperken.
  • Het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U heeft het recht om een kopie van de informatie die wij over u hebben te ontvangen in een gestructureerd, machineleesbaar en algemeen gebruikt formaat.
  • Het recht om toestemming in te trekken. U heeft ook het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken waar Headley Media Technology Division Ltd afhankelijk was van uw toestemming om uw persoonlijke informatie te verwerken.
  • Let op: wij kunnen u vragen uw identiteit te verifiëren voordat wij op dergelijke verzoeken reageren.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw persoonsgegevens. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de Europese Economische Ruimte (EER).

Volgen en Cookies Gegevens

We gebruiken cookies en vergelijkbare volgtechnologieën om de activiteit op onze Dienst te volgen en bepaalde informatie vast te houden.

Cookies zijn bestanden met een kleine hoeveelheid gegevens die een anonieme unieke identificatiecode kunnen bevatten. Cookies worden vanaf een website naar uw browser gestuurd en op uw apparaat opgeslagen. Ook worden volgtechnologieën zoals bakens, tags en scripts gebruikt om informatie te verzamelen en te volgen en om onze Dienst te verbeteren en te analyseren.

U kunt uw browser instrueren om alle cookies te weigeren of aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, kunt u mogelijk niet alle delen van onze Dienst gebruiken.

Voorbeelden van cookies die we gebruiken:

  • Sessiecookies. We gebruiken sessiecookies om onze service te bedienen.
  • Voorkeurcookies. We gebruiken voorkeurcookies om uw voorkeuren en verschillende instellingen te onthouden.
  • Beveiligingscookies. We gebruiken beveiligingscookies voor beveiligingsdoeleinden.

Website Analyse

We kunnen externe dienstverleners gebruiken om het gebruik van onze dienst te monitoren en te analyseren.

Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google en die het verkeer van websites volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze dienst te volgen en te monitoren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-diensten. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk te contextualiseren en te personaliseren.

U kunt ervoor kiezen om uw activiteit op de dienst niet beschikbaar te maken voor Google Analytics door de Google Analytics opt-out browser add-on te installeren. De add-on voorkomt dat de Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie deelt met Google Analytics over bezoekactiviteit.

Voor meer informatie over de privacypraktijken van Google, bezoek de Google Privacy en Voorwaarden webpagina: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Gedragsremarketing

Headley Media Technology Division Ltd gebruikt remarketingdiensten om op websites van derden te adverteren nadat u onze dienst heeft bezocht. Wij en onze externe leveranciers gebruiken cookies om te informeren, te optimaliseren en advertenties te tonen op basis van uw eerdere bezoeken aan onze dienst.

Google AdWords

Google AdWords remarketingdienst wordt aangeboden door Google Inc.

U kunt zich afmelden voor Google Analytics voor Display Advertising en de Google Display Network-advertenties aanpassen door de Google Ads-instellingenpagina te bezoeken: http://www.google.com/settings/ads

Google raadt ook aan om de Google Analytics Opt-out Browser Add-on - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - voor uw webbrowser te installeren. Google Analytics Opt-out Browser Add-on biedt bezoekers de mogelijkheid om te voorkomen dat hun gegevens worden verzameld en gebruikt door Google Analytics.

Voor meer informatie over de privacypraktijken van Google, bezoek de Google Privacy en Voorwaarden webpagina: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook

Facebook remarketing service wordt aangeboden door Facebook Inc.

U kunt meer leren over op interesses gebaseerde advertenties van Facebook door deze pagina te bezoeken: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Om u af te melden voor op interesses gebaseerde advertenties van Facebook volgt u deze instructies van Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook houdt zich aan de Zelfregulerende Principes voor Online Gedragsreclame die zijn vastgesteld door de Digital Advertising Alliance. U kunt zich ook afmelden bij Facebook en andere deelnemende bedrijven via de Digital Advertising Alliance in de VS http://www.aboutads.info/choices/, de Digital Advertising Alliance of Canada in Canada http://youradchoices.ca/ of de European Interactive Digital Advertising Alliance in Europa http://www.youronlinechoices.eu/, of u afmelden via de instellingen van uw mobiele apparaat.

Voor meer informatie over de privacypraktijken van Facebook, bezoek de gegevensbeleid van Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

AdRoll

De remarketingdienst van AdRoll wordt aangeboden door Semantic Sugar, Inc.

U kunt zich afmelden voor remarketing van AdRoll door deze AdRoll-advertentievoorkeurenwebpagina te bezoeken: http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

Voor meer informatie over de privacypraktijken van AdRoll, bezoek de AdRoll Privacybeleid-webpagina: http://www.adroll.com/about/privacy

AppNexus

De remarketingdienst van AppNexus wordt aangeboden door AppNexus Inc.

U kunt zich afmelden voor remarketing van AppNexus door de Privacy en de AppNexus Platform-webpagina te bezoeken: http://www.appnexus.com/platform-policy#choices

Voor meer informatie over de privacypraktijken van AppNexus, bezoek de AppNexus Platform Privacy Policy-webpagina: http://www.appnexus.com/platform-policy/

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u via e-mail en/of een opvallende kennisgeving op onze service informeren, voordat de wijziging van kracht wordt en de "effectieve datum" bovenaan dit privacybeleid bijwerken.

U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te controleren op wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn effectief wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Contact opnemen

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op:

Per e-mail: dataprotection@headleymedia.com

Door deze pagina op onze website te bezoeken: www.hrtechcorporate.be/ContactUs

Per telefoonnummer: +44 (0) 1932 564999

Per post: Headley Media Technology Division Ltd, Warwick House, 1 Claremont Lane, Esher, Surrey, KT10 9DP

Over ons

Om uw inhoud toe te voegen aan onze online bibliotheek, Klik hier

Management Team

Gerry Rhoades-Brown

Directeur

gerry.rhoadesbrown@headleymedia.com

Freya Ward

Global Sales Director

freya.ward@headleymedia.com

Christian Hoelscher

VP Sales DACH

christian.hoelscher@itcorporate.nl

Maddie Penfold

Account Director

maddie.penfold@headleymedia.com

Laura Harwood

Senior Account Manager

laura.harwood@headleymedia.com

Edith Barrett

Senior Account Manager

edith.barrett@headleymedia.com